Bugün sizinle Fransa'daki istiridye yetiştiriciliğinin tarihine kısa bir bakış atmaya çıkıyoruz. Podcastin bu bölümünde şu soruların yanıtlarına ulaşacağız:
- Fransa'daki istiridye yetiştiriciliği hangi evrelerden geçerek günümüze geldi?
- Japon Pasifik İstiridyesi Fransa'ya nasıl girdi ve popülerleşti?
- Atlantikteki istiridye yetiştiriciliği neden Akdeniz'dekine göre daha iyi durumda?
- Japon Pasifik istiridyesi vs. Avrupa yassı istiridyesi? Yarışmayı hangisi kazandı?
- İstiridye Fransa'da nasıl bir "marka" haline geldi?
- Sosyoekonomik bakış açısıyla Fransa'da istiridye endüstrisinin büyüklüğü.
- Fransızlar istiridyeyi nasıl ve hangi formda tüketiyor?
- Tüketicilerin tükettikleri istiridye ile ilgili daha çok bilgi talep etmesinin nedenleri ve sonuçları.
- İstiridyeleri sınıflandırmak.
Yorum Gönder